About me

Julian de Leeuw

Mijn Ebook, die heet "Elvish Magic" is beschikbaar voor gratis download van deze blog

Dit bericht is ook beschikbaar op mijn website en ik hoop dat je ervan geniet.

Hier is het boek: Elvish Magic, een boek over ligstoelen, die ik schreef over dit jaar.

Zoals ik al zei, schreef ik dit boek over mijn vrije tijd, want ik ben een luie en ongeïnteresseerde schrijver en ik dacht dat het leuk zou zijn om te lezen. Dit boek is een beetje als een gids voor mijn fauteuil. Het bevat ook veel advies en praktisch advies over hoe mijn fauteuil te gebruiken, evenals enkele foto's van mijn fauteuil en van mijn vrienden, familie en andere mensen die fauteuil. Het boek heeft ook een sectie over hoe je de juiste fauteuil, een aantal foto's en een lijst van andere merken van ligstoelen, een aantal links naar reviews van de verschillende merken van ligstoelen en hoe je een fauteuil te kiezen. Een zeer goed voorbeeld is als je kijkt naar de tafel en zie dat de fauteuil is ongeveer 10cm hoog en je zou graag een 10cm hoog boek op de top van het.

Mijn doel

Mijn passie is meubelontwerp, en ik doe het alleen. Ik heb nooit uiteengezet om een fauteuil ontwerper. Ik hou gewoon van de look en stijl van meubels, en dat is wat ik begon met. Sindsdien heb ik wat plezier gehad met het ontwerpen en maken van mijn eigen ligstoelen. Tegenwoordig ben ik meer in het delen van mijn ontwerpproces, en leren van andere mensen in het proces. Ik ben een grote fan van gratis ontwerpen en ik hou van het leren van anderen en deel uitmaken van hun proces. Mijn passie voor het ontwerp is er, maar het is gewoon niet de focus in mijn leven. Mijn vrouw, die ook een ontwerper is, en ik hou ook van het creatieve proces.

Ik hou van de fauteuil evenals de bank, het komt gewoon uit mijn huis en is iets unieks. Ik kan niet overal tegelijk zijn, het past niet perfect, maar ik ben er blij mee.

Op sociale media vind je me hier schrijven, op Facebook, op Twitter en ik ben op Instagram.

Ik denk dat de meeste mensen het erover eens dat het echt geweldig is om een goede fauteuil op tafel te hebben en zo gemakkelijk mogelijk op je voeten te kunnen komen. Ik probeer niet te zeggen dat er geen betere zitplaatsen in een kamer, maar zoals ik al zei, vind ik dat de beste stoel in het huis voor die momenten waarop je niet opstaan is de ligstoel. Voor mij is de beste fauteuil in een kamer er een met een lange armleuning. Lange armleuningen maken ook een leuke plek om je voeten te rusten en voor degenen die zijn met behulp van een ergonomisch bureau, zou je al een aantal aanbevelingen op welk bureau te gebruiken voor het meeste comfort. Voor degenen die niet willen besteden het extra geld om een bureau te krijgen, stel ik een lange armleuning. Het probleem met de fauteuil is dat de meeste van de tijd wanneer u op de stoel zijn, u eigenlijk niet de vloer zien dus het is moeilijk om een goede balans te houden.